Prípravné stretnutia MO kategória A

Tento rok opäť organizujeme prípravné stretnutia k matematickej olympiáde. Budeme sa rozprávať o úlohách domáceho kola kategórie A, preriešime niekoľko návodných úloh a prezradíme si niekoľko fínt, ktoré by sa mohli pri riešení MO zísť.

Tento rok budú stretnutia organizované online cez Google Meet platformu. Študenti a študentky sa tak budú môcť pripojiť buď z domu alebo zo školy.

Pokiaľ budete mať záujem, čas a chuť sa zúčastniť, dajte nám, prosím, vedieť zaregistrovaním sa na stránke  shorturl.at/wxKL9 . Len registrovaní záujemci dostanú informácie o pripojení sa na online stretnutia dva dni pred stretnutím. Zaregistrovať sa môžu aj pedagógovia, aby mali prístup ku online stretnutiu.

Tešíme sa na stretnutie a ďakujeme za spoluprácu.

 

Organizačné záležitosti:

Kedy: na každom stretnutí sa budeme venovať iným trom témam podľa úloh domáceho kola

    • Piatok 15.10.2021, 9:00 – 12:00 – Matematická olympiáda, kategória A
    • Štvrtok 11.11.2021, 9:00 – 12:00 – Matematická olympiáda, kategória A

 

 

 

Kde: cez online platformu Google Meet. Podmienkou je Google konto. Veríme, že drvivá väčšina záujemcov takéto konto vlastní. Ak nie, jednoduchým postupom sa dá konto vytvoriť na adrese https://accounts.google.com/SignUp. Podrobnejšie info o pripojení obdržia registrovaní záujemcovia na e-mail 2 dni pred každým stretnutím.