Prípravné stretnutia MO a OI kategória A

Opäť organizujeme sériu prípravných stretnutí k Matematickej olympiáde a Olympiáde z informaiky. Budeme sa rozprávať o úlohách domáceho kola kategórie A, preriešime niekoľko návodných úloh a prezradíme si niekoľko fínt, ktoré by sa mohli pri riešení MO a OI zísť. 

Tento rok budú dve stretnutia zamerané na MO a jedno na OI, vždy na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej Univerzity. 

Info na letáku TU

Vážení pedagógovia, Vás by sme chceli osloviť a poprosiť, aby ste svojich študentov o tejto aktivite informovali, podporili ich a umožnili im návštevu stretnutí. Pevne veríme, že sa tam študenti dozvedia užitočné veci.  

Tešíme sa na stretnutie a ďakujeme za spoluprácu.

 

Organizačné záležitosti:

Kedy: na každom stretnutí sa budeme venovať iným trom témam podľa úloh domáceho kola

    • Piatok 3.11.2023, 9:15 – 12:30 – Matematická olympiáda, kategória A
    • Streda 8.11.2023, 9:15 – 12:30 – Olympiáda z informatiky, kategória A
    • Utorok 21.11.2023, 9:15 – 12:30 – Matematická olympiáda, kategória A

 

Kde: Žilinská univerzita v Žiline, Fakulta riadenia a informatiky, miestnosť IC (hneď oproti vrátnici). Budova sa nachádza vedľa Výskumného ústavu dopravného, zastávka Fatranská, autobusy zo železničnej stanice č. 4 (22 min) a č. 14 (16 min).

Ostatné: Bude zabezpečený pitný režim, občerstvenie si prinesú účastníci vlastné. Veríme, že školy samotné podporia šikovných a motivovaných študentov v ich raste.