Prípravné stretnutia MO kategória A

Opäť organizujeme sériu prípravných stretnutí k matematickej olympiáde. Budeme sa rozprávať o úlohách domáceho kola kategórie A, preriešime niekoľko návodných úloh a prezradíme si niekoľko fínt, ktoré by sa mohli pri riešení MO zísť. 

Tento rok budú dve stretnutia na Fakulte riadenia a informatiky Žilinskej Univerzity. 

Vážení pedagógovia, Vás by sme chceli osloviť a poprosiť, aby ste svojich študentov o tejto aktivite informovali, podporili ich a umožnili im návštevu stretnutí. Pevne veríme, že sa tam študenti dozvedia užitočné veci. 

Pokiaľ budete mať záujem, čas a chuť sa zúčastniť, dajte nám, prosím, vedieť zaregistrovaním sa na stránke shorturl.at/gnor8. Tentoraz táto registrácia nie je povinná, ale aspoň nám uľahčí odhad počtu účastníkov. 

Tešíme sa na stretnutie a ďakujeme za spoluprácu.

 

Organizačné záležitosti:

Kedy: na každom stretnutí sa budeme venovať iným trom témam podľa úloh domáceho kola

  • Štvrtok 3.11.2022, 9:00 – 12:30 – Matematická olympiáda, kategória A
  • Piatok 18.11.2022, 9:00 – 12:30 – Matematická olympiáda, kategória A

 

Kde: Žilinská univerzita v Žiline, Fakulta riadenia a informatiky, miestnosť IC (hneď oproti vrátnici). Budova sa nachádza vedľa Výskumného ústavu dopravného, zastávka Fatranská, autobusy zo železničnej stanice č. 4 (22 min) a č. 14 (16 min).

Ostatné: Bude zabezpečený pitný režim, občerstvenie si prinesú účastníci vlastné. Veríme, že školy samotné podporia šikovných a motivovaných študentov v ich raste.