Prípravné stretnutia kategória A

Tento rok opäť organizujeme prípravné stretnutia k matematickej a informatickej olympiáde. Budeme sa rozprávať o úlohách domáceho kola kategórie A (matematika) a A aj B (informatika), preriešime niekoľko návodných úloh a prezradíme si niekoľko fínt, ktoré by sa mohli pri riešení MO zísť. Dve stretnutia sa budú týkať matematiky a jedno informatiky.

Vážení riaditelia, vážení učitelia, Vás by sme chceli osloviť a poprosiť, aby ste svojich študentov o tejto aktivite informovali, podporili ich a umožnili im návštevu stretnutí. Pevne veríme, že sa tam študenti dozvedia užitočné veci.

Pokiaľ budete mať záujem, čas a chuť prísť, zaregistrujte sa na http://bit.ly/2xV3nAJ.

Organizačné záležitosti:

Kedy: stretnutia sa konajú vždy od 9:00, na každom stretnutí sa budeme venovať iným trom témam podľa úloh domáceho kola

    • Pondelok 9.10.2017, 9:00 – 12:15 – Matematická olympiáda, kategória A
    • Streda 25.10.2017, 9:00 – 11:00 – Olympiáda v informatike, kategórie A aj B
    • Utorok 21.11.2017, 9:00 – 12:15 – Matematická olympiáda, kategória A

 

 

 

Kde: Žilinská univerzita v Žiline, Fakulta riadenia a informatiky, miestnosť IC (hneď oproti vrátnici). Budova sa nachádza vedľa Výskumného ústavu dopravného, zastávka Fatranská, autobusy zo železničnej stanice č. 4 (22 min) a č. 14 (16 min).

Laptopy: (pre informatiku) Budeme sa rozprávať skôr o prístupoch k problémom a možnostiach riešenia, nie rovno kódiť, takže laptopy nie sú potrebné. Môžete si ich však samozrejme doniesť, ak si chcete priamo na mieste niečo skúšať.

Ostatné: Bude zabezpečený pitný režim, občerstvenie si prinesú účastníci vlastné. 

 

NEVÁHAJTE A PRÍĎTE!